Welkom op de site van ROHASYS
Nieuwsbericht 1
De medewerkers van het laboratorium van Waterschap Groot Salland winnen innovatieprijs met COD robot
Lees meer...
 
Nieuwsbericht 2
In samenwerking met HachLange heeft ROHASYS de AP3800 Multi ontwikkeld: Een volledige automatisering van uw kuvettentests. Lees meer...
 
Nieuwsbericht 3
ROHASYS heeft in samenwerking met Bruker NL een systeem gerealiseerd voor de automatische verwerking van SFC analyses. Lees meer...

 

 


 

ROHASYS BV heeft in Europa een reputatie verworven als producent van een zeer breed assortiment systemen voor de automatisering en robotisering van monster (voor)bewerking binnen het laboratorium. Naast een standaard productenpakket, ontwerpt en produceert ROHASYS ook systemen die op maat en klantspecifiek kunnen worden geleverd.

De toegevoegde waarde van ROHASYS bestaat niet alleen uit het brede assortiment. Door de jarenlange ervaring binnen de laboratoria en automatiseringsbranche kunnen wij u een klantgerichte totaalbenadering bieden. Voor de robotisering en automatisering van applicaties binnen het laboratorium kunnen we vaak een standaard oplossing aanbieden. Deze automatisering wordt dan gerealiseerd op basis van onze onze MINILAB Robotic Series:

MiniLab 1

 Mocht deze niet afdoende zijn dan kunnen we samen met u bepalen wat voor uw laboratorium een passende oplossing kan zijn. ROHASYS heeft alle kennis in huis om op basis van uw wensen en specificaties u een passend maatwerk oplossing te bieden:

MVB

 

ROHASYS biedt u de mogelijkheden om dit gehele traject voor u te onderzoeken, ontwerpen, realiseren en te onderhouden. Zo kunnen we u een totaalpakket aanbieden voor al uw applicaties.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op. U zult verrast zijn door de mogelijkheden die ROHASYS voor uw laboratorium kan bieden.